Peri: Znam da je potrebno vrijeme da se uklopim, zahvalan sam što su momci strpljivi sa mnom

„Čuo sam od igrača i pojedinih saigrača je da neke utakmice počinjemo malo sporije, ali znamo šta je ulog, kakvi su mečevi pred nama. Nadam se da će nam to dati dodatnu motivaciju da se pripremimo, izađemo na teren i upišemo neke velike pobjede“, poručio je Kendrik Peri

12006 pregleda 6 komentar(a)
Peri na utakmici sa svojim bivšim klubom, Foto: KK Budućnost Voli
Peri na utakmici sa svojim bivšim klubom, Foto: KK Budućnost Voli

U odlučujućem dijelu sezone, Budućnost Voli će biti jača za Kendrika Perija.

Bivši plejmejker Mege i Cedevita Olimpije je stigao nakon raskida saradnje sa Panatinaikosom i debitovao protiv svog bvišeg kluba, u pobjedi nad Ljubljančanima 93:91.

Amerikanac je pokazao da bi mogao da bude veliko pojačanje, iako je svjestan da mu je potrebno vrijeme da se uklopi u tim.

„Uvijek pomaže kada krenete pobjedom. Znam da je proces, ali je bitno to što sam bio na terenu i pokušao da stvorim hemiju sa momcima. Pokušavam da to uradim što prije, ali znam da se neće desiti preko noći. Idemo dan po dan, zahvalan sam što su momci strpljivi sa mnom. Odradio sam svoju ulogu, a dobro je što smo pobijedili, pogotovo protiv mog bivšeg tima“, rekao je 29-godišnjak sa Floride.

Za Podgoričane nema odmora, jer već sjutra gostuju Virtusu, a u subotu Mornaru.

„Čuo sam od igrača i pojedinih saigrača je da neke utakmice počinjemo malo sporije, ali znamo šta je ulog, kakvi su mečevi pred nama. Nadam se da će nam to dati dodatnu motivaciju da se pripremimo, izađemo na teren i upišemo neke velike pobjede“, poručio je Peri.

Bonus video: