Partizan doživotno suspendovao navijača zbog pljuvanja sudije

"Klub će od počinioca sudskim putem potraživati naknadu štete za izrečenu kaznu Evrolige u iznosu od 5.000 eura, uvećanu za dodatne troškove. Moramo zajedno stati na put izgrednicima u našim dvorana"

4391 pregleda 8 komentar(a)
Navijači Partizana, Foto: ABA League j.t.d/Dragana Stjepanović
Navijači Partizana, Foto: ABA League j.t.d/Dragana Stjepanović

Košarkaši klub Partizan zabranio je jednom navijaču doživotno dolazak na utakmice, koje taj klub bude igrao kao domaćin.

Jedan navijač je na utakmici Partizana i Baskonije pljunuo sudiju, pa je Evroliga kaznila beogradski klub sa pet hiljada eura.

Partizan je potom identifikovao navijača, zabranio mu dolazak na utakmice i od njega će sudskim putem potraživati pet hiljada eura.

"Partizan je pokrenuo proceduru pokretanja tužbe protiv lica S. G. koje je na utakmici Partizan - Baskonia pljunulo sudiju. Lice S. G. je od strane policije legitimisano i njemu je od sada doživotno zabranjen ulazak u halu gdje god da Partizan igra kao domaćin", saopštio je beogradski klub.

Iz Partizana poručuju da se izgrednicima mora stati na put.

"S. G. je ničim izazvan, pri ubjedljivom vođstvu Partizana i bez ikakve sumnje u bilo koju odluku arbitara učinio ovo djelo. Klub će od počinioca sudskim putem potraživati naknadu štete za izrečenu kaznu Evrolige u iznosu od 5.000 eura, uvećanu za dodatne troškove. Moramo zajedno stati na put izgrednicima u našim dvorana", objavio je Partizan.

Bonus video: