Anđušić: Prija interesovanje Budućnosti

"Odluku o tome gdje ću nastaviti karijeru, nisam donio", objasnio je još uvijek član kluba iz Humske
0 komentar(a)
Danilo Anđušić, Foto: ABA liga
Danilo Anđušić, Foto: ABA liga
Ažurirano: 27.12.2012. 23:03h

Budućnost Voli bi željela da angažuje Danila Anđušića, reprezentativnog beka Srbije, ali se sve za sada svodi samo na interesovanje.

Osim crnogorskog šampiona, za beka Partizana se interesuje još nekoliko klubova, a odluka o novoj destinaciji biće uskoro donesena.

Prvi uslov za to je da se raskine ugovor sa timom iz Humske.

"U ovom trenutku ne mogu ništa da kažem po tom pitanju. Još nisam dobio papire od Partizana, a očekujem da se to riješi tokom petka. Čuo sam da me Budućnosti želi i sigurno da mi prija interesovanje takvog kluba. Međutim, odluku o tome gdje ću nastaviti karijeru, nisam donio. Uzeću u razmatranje sve ponude i u dogovoru sa menadžerom odlučiti šta je najbolje za mene", objasnio je Anđušić za "Vijesti".

Uprava Budućnost Volija će morati ekspresno da reaguje ako želi da dovede Anđušića, jer je 3. januar 2013. godine posljednji rok za njegovu registraciju, kako bi mogao da igra u nastavku sezone u ABA ligi.

"Poslije razlaza našeg igrača sa Partizanom, javio se veliki broj klubova sa željom da angažuje reprezentativca Srbije. Jedna od njih je i Budućnost Voli, što nama izuzetno imponuje, jer se radi o velikom klubu koji je poznat po dobrom radu sa mladim igračima i njihovoj afirmaciji. Međutim, još nismo donijeli odluku, jer je Danilo zvanično i dalje igrač Partizana. Kada riješimo sve sa njegovim dosadašnjim klubom, onda ćemo razmišljati o daljim koracima", rekao je za “Vijesti” Bojan Tanjević, jedan od menadžera iz agencije “Interperformans”, koja zastupa 21-godišnjeg košarkaša.

Bonus video: