Barani slavili u svom gradu u basket spektaklu na pjeni od mora (FOTO GALERIJA)

G-unit je u finalu pobijedio još jednog crnogorskog predstavnika Dangerous, dok je sjajn utisak ostavio i Griffins Volcano
3107 pregleda 1 komentar(a)
Ekipa G-unit, Foto: Solutions4you.me
Ekipa G-unit, Foto: Solutions4you.me
Ažurirano: 14.07.2019. 13:00h

Pobjedom ekipe G-unit završen je treći internacionalni 3x3 turnir u Baru.

U sjajnom ambijentu, tik uz obalu mora, pred velikim brojem ljubitelja košarke, domaći sastav, u kome su igrali Marko Dabanović, Miloš Milošević, Marko Mijović i Vladimir Tomašević, dominantno je, bez poraza, osvojio prvo mjesto, novčanu nagradu od 5.000 eura i put u Bukurešt, na super-jaki “challenger”.

Publika je vidjela sve što je najljepše u 3x3 košarci. Brza, dinamična igra, sjajni driblinzi, trojke za pobjedu, kao i spektakularna zakucavanja - Miloša Miloševića, Elvisa Čekića i Feđe Vulete.

Milošević je bio i najkorisniji igrač turnira i najzaslužniji što je G-unit slavio u svom gradu, ali se stekao utisak da je prevaga bio - Marko Mijović, plej Mornara.

Marko je donio ekipi neophodno iskustvo, sigurnost na lopti i konstantnu opasnost iza linije za tri poena, što je i potvrdio u polufinalu protiv Ecos Romaria, trojkom za pobjedu.

G-unit je u finalu pobijedio još jednog crnogorskog predstavnika Dangerous, dok je sjajn utisak ostavio i Griffins Volcano.

3x3 Montenegro karavan se sada vraća na sjever Crne Gore. Naredna stanica je Bijelo Polje.

Pogledajte i foto galeriju fotoreportera Vijesti Sava Prelevića.

Galerija

Bonus video: