Barani u "Topolici" bruse formu

Prodaja sezonskih karata je započela, i već na startu naišla na dobar odjek. Naime, karte za kompletnu sezonu se mogu kupiti svakog radnog dana u prostorijama kluba u dvorani „Topolica“. Godišnje ulaznice za sektore jug i sjever koštaju 40 eura, istok i zapad (crvena tribina) po 60, istok i zapad (plava tribina) po 70 i parter 80 eura.
1 komentar(a)
KK Mornar, Foto: Anto Baković
KK Mornar, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 21.09.2016. 19:25h

Nakon povratka sa sedmodnevne turneje po Srbiji, košarkaši Mornara u svojoj “Topolici“ bruse formu pred početak svih iskušenja u istorijskoj sezoni za barski klub.

Naime, tim Đorđija Pavićevića dva puta dnevno trenira u dvorani koja će ove sezone biti mjesto odigravanja mečeva u ABA ligi.

Istini za volju, a na radost svojih vjernih navijača, cilj je i plasman u novoformirano takmičenje pod okriljem FIBE, gdje će im rival u kvalifikacijama za Ligu šampionabiti Igokea iz Laktaša.

Prvi meč u gostima na programu je sljedećeg utorka, a revanš u Baru svega dva dana kasnije. Sudeći po onome šta je Igokea pokazala u Čačku na humanitarnom turniru za renoviranje dječijeg odjeljenja bolnice u gradu na Moravi, Baranima neće biti lako da se plasiraju u Ligu šampiona.

Igokea je bila bolja od domaćeg Borca 68:57, a savladali su i ABA ligaša Mega Leks 63:58, prije svega, čvrstom igrom u odbrani. Ipak, imperativ je dobar rezultat u prvom meču.

U Mornaru su i organizaciono spremni za sva nova iskušenja.

Prodaja sezonskih karata je započela, i već na startu naišla na dobar odjek. Naime, karte za kompletnu sezonu se mogu kupiti svakog radnog dana u prostorijama kluba u dvorani „Topolica“.

Godišnje ulaznice za sektore jug i sjever koštaju 40 eura, istok i zapad (crvena tribina) po 60, istok i zapad (plava tribina) po 70 i parter 80 eura.

Kako su saopštili iz kluba, sva dešavanja mogu se pratiti preko društvenih mreža fejsbuk, instagram i tviter, a do kraja nedjelje trebalo bi da na adresi kkmornar.me proradi i klupski sajt.

Bonus video: