Barani za poravnanje - vjeruju da kući mogu bolje protiv Budućnosti

Veliko interesovanje u Baru - ulaznice se prodaju po cijeni od dva za tribine i tri eura za parter
2 komentar(a)
Mornar - Budućnost Voli, Foto: Savo Prelević
Mornar - Budućnost Voli, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 25.04.2017. 10:40h

Košarkaši Mornara nisu finalnu seriju plej-ofa otvorili onako kako su željeli. Ekipa Đorđija Pavićevića je, prije svega, podbacila u onom segmentu igre koji je bio karakterističan za njih u najvećem dijelu dosadašnjeg prvenstva, šutu sa distance i poludistance.

U nekoliko navrata uspijevali su da se vrate u meč zahvaljujući solo roli Lamonta Džounsa, koji je i jedini bio raspoložen da se nadigrava sa rivalom. Ipak, u svom domu, Barani očekuju bitno drugačiju sliku na parketu, uz fantastičnu podršku sa tribina….

"Mislim da smo se šuterski potrošili u drugom meču sa Teodom, a još jednom ću ponoviti da nam u Podgorici taj segment igre nije bio dobar. Jednostavno na onakav način se ne može dobiti ni utakmica protiv slabijeg rivala nego što je Budućnost", kaže trener Mornara Đorđije Pavićević.

"Ipak, ova serija se igra na tri dobijena meča, a nama je jasno da ukoliko želimo njen produžetak moramo trijumfovati na domaćem parketu. Uzdam se i vjerujem u znatno bolju igru mojih košarkaša, a vjerujem da će podrška sa tribina biti fantastična kao i u mnogim mečevima do sada. Samo koncentrisanom igrom od prve četvrtine možemo doći do izjednačenja u seriji", dodao je strateg Barana.

U gradu pod Rumijom vlada veliko interesovanje za večerašnji duel u „Topolici” (20 sati), a ulaznice po cijeni od dva za tribine i tri eura parter stavljene su u prodaju.

Bonus video: