Barsa pravi "drim tim": Pau Gasol bi mogao da se vrati kući

Gasol je slobodan agent, prioritet mu je da ostane u NBA, ali ukoliko ne bude adekvatne ponude, mogao bi da se vrati u klub koji ga je lansirao na veliku scenu, piše sport-fm
5301 pregleda 0 komentar(a)
Pau Gasol, Foto: Twitter
Pau Gasol, Foto: Twitter
Ažurirano: 04.07.2019. 21:26h

Barselona je zainteresovana da u svoje redove vrati španskog veterana Pau Gasola, piše Sportando pozivajući se na grčki portal sport-fm.

Gasol (38 godiina, 213 cm) je slobodan agent, prioritet mu je da ostane u NBA, ali ukoliko ne bude adekvatne ponude, mogao bi da se vrati u klub koji ga je lansirao na veliku scenu, piše ovaj portal.

Gasol se trenutno oporavlja od operacije lijevog stopala. Operisan je početkom maja i propustiće Svjetsko prvenstvo u Kini.

Španski centar je prije 18 godina upravo iz Barselone otišao u NBA. Prva destinacija bio je Memfis. U najjačoj ligi na svijetu igrao je još za Los Anđeles Lejkerse sa kojima je osvojio dva prstena 2009. i 2010. godine, Čikago Bulse i San Antonio Sparse. Prošle sezone nosio je dres Milvoki Baksa.

Barselona je već dovela Korija Higinsa iz CSKA, Brendona Dejvisa iz Žalgirisa, a blizu je potpisivanje ugovora sa Nikolom Mirotićem i Aleksom Abrinesom. Ugovor su već produžili Toma Ertel, Viktor Klaver, Adam Hanga i trener Svetislav Pešić.

Bonus video: