Bez dogovora Obradovića i vlasnika Panatinaikosa

Obradović želi da bude siguran da će Panatinaikos i dalje biti konkurentan na evropskoj sceni zbog čega traži budžet od 12 miliona eura
1 komentar(a)
Željko Obradović, Foto: REUTERS
Željko Obradović, Foto: REUTERS
Ažurirano: 05.06.2012. 20:32h

Da li će Željko Obradović ostati na kormilu Panatinaikosa znaće se najranije u ponedeljak, kada zainteresovane strane ponovo budu sjele za sto.

Naime, nakon tročasovnog sastanka koji je danas održan u Atini, trofejni stručnjak i vlasnici kluba, braća Janakopulos nisu imali nove informacije za javnost, prenosi "Sportski žurnal”.

S obzirom da Obradović i njegov pomoćnik Dimitris Itudis imaju obaveze na trenerskoj klinici u Dubaiju, novo viđanje je zakazano za prvi radni dan naredne sedmice.

Ipak, uskoro treba očekivati da do javnosti stignu finansijski detalji pregovora, kao i koliko je realno da najtrofejniji evropski stručnjak ostane u Atini.

Od ranije je poznato da je ključna stvar u pregovorima budžet za narednu sezonu.

Obradović želi da bude siguran da će Panatinaikos i dalje biti konkurentan na evropskoj sceni zbog čega traži budžet od 12 miliona eura.

Takođe, traži garanciju da će u klubu ostati sedmorica igrača - Dimitris Dijamantidis, Majk Batist, Jan Vuljukas, Šarunas Jasikevičijus, Kostas Kajmakoglu, Nik Kalates i Stratos Perpeloglu.

Bonus video: