Bez Krstovića u Valensiji

"Došlo je do rupture mišića velikog primicača i stvaranja hematoma u samom mišiću. Počeo sam sa terapijama i nadam se da ću se uskoro vratiti na teren", kaže Krstović
0 komentar(a)
Bojan Krstović, Foto: Savo Prelević
Bojan Krstović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 23.03.2012. 10:30h

Budućnost Voli će u revanšu četvrtfinala Evrokupa protiv Valensije biti silno oslabljena. Iskusni bek Bojan Krstović zbog povrede neće biti na raspolaganju stručnom štabu.

U finišu meča u utorak veče, Krstović se poslije jednog prodora ka košu Španaca uhvatio za mišić i morao je van terena. Odmah mu je ukazana pomoć, ali je tinjala nada da nije u pitanju ništa ozbiljno.

Međutim, nakon detaljnih pregleda, utvrđeno je da se radi o rupturi mišića, a ta povreda iziskuje određeno mirovanje. Koliko će Krstović odsustvovati sa terena, sa sigurnošću se ne može reći, ali je, to je sasvim izvjesno, izgubljen za revanš u Valensiji.

"Došlo je do rupture mišića velikog primicača i stvaranja hematoma u samom mišiću. Počeo sam sa terapijama i nadam se da ću se uskoro vratiti na teren", kaže Krstović.

Krstović je odigrao svih 13 utakmica ove sezone za „plave“ u Evrokupu sa prosjekom od 8,2 poena, 1,9 uhvaćenih lopti, dvije asistencije, 0,6 ukradenih lopti i 0,2 blokade po meču.

Bonus video: