Bjelica: Imali smo sreće na kraju

„Njemci su odlična ekipa, čvrsti su. Imali smo sreće na kraju, ali smo je zaslužili”, rekao je Bjelica novinarima poslije utakmice
3 komentar(a)
Nemanja Bjelica, Foto: Beta
Nemanja Bjelica, Foto: Beta
Ažurirano: 06.09.2015. 15:53h

Junak pobjede Srbije nad Njemačkom Nemanja Bjelica rekao je da je tim imao sreće u završnici utakmice, ali i da je ekipa to zaslužila.

Bjelica je postigao koš 0,9 sekundi prije kraja, čime je Srbija zabilježila trijumf od 68:66 u drugom kolu Evropskog prvenstva.

„Ovog puta to sam bio ja. Kao što sam rekao juče, ovo je možda najbitnija utakmica na šampionatu. Sada možemo da budemo malo opušteniji, ali da igramo dobro. Njemci su odlična ekipa, čvrsti su. Imali smo sreće na kraju, ali smo je zaslužili”, rekao je Bjelica novinarima poslije utakmice.

Ponedjeljak je dan odmora za timove u grupi B. Srbija je u 1. kolu savladala Španiju.

„Prijaće nam dan odmora, dosta smo se umorili juče, tako da nismo imali energiju kao protiv Španije, ali imali smo sreće”, rekao je Bjelica.

Centar Miroslav Raduljica je ocijenio da je pobjeda najvažnija.

„Tvrda utakmica, nema šta da se kaže. Bili smo nervozni, imali smo malo energije, a oni su dobri igrači, Najbitnija je pobjeda. Termin je bio malo nezgodan. Odmorićemo se sada, imamo vremena da se spremimo za Island. Podiže se i nivo igre, bili smo koncentrisaniji i u napadu i u odbrani”, rekao je Raduljica.

Bonus video: