Bokan: Teška, ali neminovna odluka, prema Džikiću smo razvili posebne emocije

"Mi u Upravnom odboru, kao i kompletan tim, naši navijači i cjelokupna crnogorska sportska javnost, razvili smo posebnu emociju prema treneru Džikiću", rekao je Bokan
14094 pregleda 23 komentar(a)
Aleksandar Džikić i Dragan Bokan, Foto: Savo Prelević
Aleksandar Džikić i Dragan Bokan, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 29.12.2018. 18:35h

Predsjednik Budućnost Volija Dragan Bokan kazao je da je turbulentan period neminovno doveo do doluke o promjeni šefa stručnog štaba.

"KK Budućnost Voli se u prethodnom periodu suočio sa svim izazovima koje sa sobom nosi zahtjevno učešće u Evroligi, kao i regionalnoj ABA ligi. Imajući u vidu da je iza nas turbulentan period koji nisu pratili očekivani rezultati, ciklus promjena koji je započet dovođenjem novih igrača i ozbiljnog pojačanja ekipe je neminovno doveo do odluke o promjeni šefa stručnog štaba", rekao je Bokan.

Odluka Upravnog odbora je, kako je naveo, bila teška.

"Aleksandar Džikić je trener koji je zaslužan za istorijski šampionski pehar i osvajanje ABA lige, učešće u Evroligi i brojne uspjehe kluba, sjajne rezultate i utakmice koje će će se dugo pamtiti. Mi u Upravnom odboru, kao i kompletan tim, naši navijači i cjelokupna crnogorska sportska javnost, razvili smo posebnu emociju prema treneru Džikiću. Osvojio je ne samo šampionsku titulu, već i simpatije publike, koja mu je to uvijek nedvosmisleno pokazivala", rekao je Bokan, koji se "s poštovanjem" zahvalio dosadašnjem treneru "na predanom i profesionalnom radu i ostvarenim rezultatima", poželivši mu "sreću i uspjeh u nastavku trenerske karijere".

Bonus video: