Bošković: Da se pokažemo u najboljem svjetlu

Meč Budućnost Volkano - Radivoj Korać se igra u subotu od 17.15 sati
0 komentar(a)
Budućnost Volkano, Foto: Zoran Đurić
Budućnost Volkano, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 13.03.2015. 13:14h

Iza košarkašica Budućnost Volkana je sjajan niz od devet vezanih pobjeda u Reagionalnoj ligi.

To ništa neće da vrijedi ako danas u polufinalu završnog turnira ne savladaju sastav Radivoja Koraća.

Beograđanke su aktuelni šampion, duže igra zajedno i blagi je favorit u ovom meču.

Podgoričanke su, međutim, tokom dosadašnjeg dijela sezone pokazale da imaju veliki kvalitet i da mogu da dobiju svakog rivala. Optimizam je prisutan i pred okršaj u Celju.

“Zdravstveni bilten u prethodnih 15 dana nije bio na našoj strani. Nismo imali sreće da budemo zdravi stoga nismo bili u kompletnom sastavu. Mislim da smo se u datim okolnostima pripremili najbolje što smo mogli. Ne bih se bavio dosadašnjim rezultatima, retrospektivu sezone bih ostavio za kasnije. Što se tiče fajnl-fora, mi u Celju igramo sa ambicijom da se pokažemo u najboljem svijetlu i da igramo u našem prepoznatljivom stilu. Radivoj Korać je ozbiljna ekipa koja ima naglašen pobjednički mentalitet, iskustvo igranja i osvajanja fajnl- fora. Bićemo kompletni, sigurno da nas očekuje teška i neizvjesna utakmica, ali daćemo sve od sebe da pružimo maksimum u datom trenutku”, istakao je Goran Bošković, šef stručnog štba Budućnost Volkana.

Radivoj Korać je za razliku od crnogorskog šampiona mora da igra mjstoricu sa Medvešćakom i tako izvadi vizu za finalni turnir.

“Na fajnl-foru favorit ne postoji jer se igra samo jedna utakmica. Svaka ekipa ima svoju šansu za konačni trijumf. Naša ekipa je u odnosu na prošlogodišnji pobjedu u Podgorici dosta promjenjena, ali protiv Budućnosti nismo bez izgleda za prolaz”, optimista je trener Beograđanki Miloš Pavlović.

Meč Budućnost Volkano - Radivoj Korać se igra u subotu od 17.15 sati, a potom će na teren Celje i Rejer Venecija (19.30).

Bonus video: