Bošković: Oslabljeni na pobjedu

1 komentar(a)
Goran Bošković, Foto: Filip Roganović
Goran Bošković, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 08.02.2017. 12:52h

Košarkašice Budućnost Bemaksa, iako značajno oslabljene, žele pobjedu protiv sarajevskog Plej ofa, kazao je trener podgoričkog kluba Goran Bošković.

Budućnost i Plej of odigraće sjutra u Podgorici utakmicu četvrtog kola WABA Super lige.

Bošković je kazao da protiv Plej ofa sigurno neće igrati Božica Mujović i Anđelika Mitrašinović, dok je pod znakom pitanja nastup Kristine Topuzović.

"Očekuje nas nezgodan protivnik, a mi smo i dalje u problemima sa povredama. Sigurno neće igrati Mujović i Mitrašinović, dok je pod znakom pitanja, sa malim šansama da se pojavi, Topuzović. Prije da ne može, nego da može igrati", rekao je Bošković na konferenciji za medije.

"Bez obzira na sve probleme očekujem pobjedu. Očekujem da sve igračice koje nastupe daju maksimum", kazao je Bošković.

Centar Biljana Stjepanović kazala je da je Plej of mlad tim koji je, posebno u prvoj fazi takmičenja, pokazao da može da se nosi sa svima.

"Moramo, zbog situacije u kojoj se nalazimo, odigrati dobar meč, sa puno energije i velikom željom. Očekujem tešku utakmicu i pozivam publiku da dođe u što većem broju", kazala je Stjepanović.

Bek Nikolina Babić očekuje tešku utakmicu.

"Provela sam tri godine u Plej ofu, dobro ga poznajem. To je ekipa koja ima ogromnu želju za dokazivanjem, za pobjedom", istakla je Babić.

Plej-of je bez pobjede u Superligi, nakon što je pred svojim navijačima izgubio od Montane, Crvene zvezde i Atleta u Celju.

Duel u Sportsko-kulturnom centru Univerziteta Crne Gore počeće u 19 sati.

Bonus video: