Bošković: Pobjeda protiv Partizana imperativ

"Imale smo dvije nedjelje slobodne i to smo dobro iskoristili da se pripremimo", istakla Jovana Popović
70 pregleda 0 komentar(a)
Jovana Popović, Foto: Luka Zeković
Jovana Popović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 26.11.2014. 11:24h

Nakon poraza u mečevima sa Medvešćakom i Venecijom, pred košarkašicama Budućnost Volkana je imperativ pobjede u okršaju sa Partizanom.

S obzirom da su tri nedelje bile bez obaveza u Rrgionalnoj ligi”, „plave” su imale dovoljno vremena da isprave uočene greške i pripreme se na pravi način za veoma važan okršaj.

Optimizam je prisutan u redovima Budućnost Volkana, a sve igračice su spremne za duel.

"Poslije dva vezana poraza i pauze od 20 dana igramo protiv ozbiljnog protivnika. Dobro smo iskoristili pauzu, dobro smo trenirali i očekujem dobru utakmicu, u kojoj se pobjeda nameće kao imperativ. Partizan je dobra ekipa, koja podiže nivo igre, u boljoj su formi nego na startu sezone, očekujem našu dobru igru i pobjedu. Dobar je zdrastveni bilten iako imamo sitnih problema sa povredama. Partizan ima više igračica koje mogu da odigraju na dobrom nivou, timski su jako kvalitetna ekipa i u timskoj igri mogu da naprave problem. Nećeno se bazirati na pojedince, već smo radili na timskoj odbrani”, istakao je Goran Bošković, strateg Podgoričanki.

Mnogo se očekuje od Jovane Popović, koja je prošle sezone nosila „crno-bijeli” dres.

"Ekipa Partizana se dosta promjenila u odnosu na prošlu sezonu. Imale smo dvije nedjelje slobodne i to smo dobro iskoristili da se pripremimo. Gledali smo njihove utakmice i smatram da u utakmicu ulazimo kao favoriti. Moramo ući ozbiljno, kako se ne bi ponovilo iznenađenje iz Zagreba. Ukoliko pružimo maksimum pobjeda neće izostati”.

Amerikanka Šanasa Sanders cijeni Beograđanke, ali očekuje da ona i saigračice dođu do slavlja.

"Očekuje nas važna utakmica, u kojoj ćemo ući maksimalno ozbiljno i odgovorno. Trener nam je dao upustva na šta treba obratiti pažnju, a jasno je da ćemo dobrom odbranom nastojati da stignemo do uspjeha”, zaključila je Sander.

Meč se igra u četvrtak od 18 sati.

Bonus video: