Budućnost pozvala navijače da dođu sjutra u "Moraču"

Utakmica Budućnost Voli - Mornar, odlučujuća u borbi ua titulu, biće nastavljena sjutra od 20 i 30 od trenutka prekida
380 pregleda 0 komentar(a)
Slavko Radulović i Marko Šegerec KK Budućnost Voli, Foto: Filip Roganović
Slavko Radulović i Marko Šegerec KK Budućnost Voli, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 02.05.2017. 19:29h

Čelnici Budućnost Volija pozvali su ljubitelje košarke da sjutra u 20 i 30 ponovo dođu u "Moraču", nakon što je večerašnja utakmica sa Mornarom prekinuta poslije prve četvrtine zbog dojave o bombi.

"Svi oni su koji su kupili ulaznice sjutra od 11 do 17 sati na biletarnicama SC 'Morača' mogu da dođu i besplatno preuzmu karte za sjutrašnji meč. Uradićemo sve da sjutrašnja utakmica prođe na najbolji mogući način. Sve ćemo učiniti da se publika i akteri osjećaju bezbjedno", kazao je generalni sekretar kluba Marko Šegerec.

Slavko Radulović, Izvrsni direktor kluba, rekao je i da su pripreme za duel Mornarom bile uobičajene za mečeve visokog rizika.

"Klub je preduzeo sve mjere i aktivnosti, kao pred svaki meč ovakvog tipa, uz pomoć policije i redarske službe. Nismo, međutim, mogli da utičemo na višu silu. Kada smo čuli šta je u pitanju, svi smo reagovali kako smo morali, pozvali publiku da mirno i bez panike napusti dvoranu. Klub će uraditi sve, kada je bezbjednost u pitanju, da sjutrašnji meč prođe u najboljem redu", rekao je Radulović.

Utakmica Budućnost Voli - Mornar, odlučujuća u borbi ua titulu, biće nastavljena sjutra od 20 i 30 od trenutka prekida.

Bonus video: