Budućnost sa Partizanom, Bošković jasan: Cilj je plasman na finalni turnir

Duel u dvorani Univerziteta Crne Gore igra se sjutra u 19 časova
1 komentar(a)
ŽKK Budućnost Bemaks, Foto: Filip Roganović
ŽKK Budućnost Bemaks, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 24.01.2018. 16:52h

Košarkašice Budućnost Bemaksa sjutra igraju meč 3. kola WABA Superlige protiv Partizana.

"Biće interesantna i zanimljiva utakmica. U pripremnom periodu Partizan nas je pobijedio u Beogradu. Očekujem težak meč u kojem moramo da damo maksimum. Naš cilj da se plasiramo na finalni turnir je jasan i on iziskuje pobjede pred svojim navijačima. Duel sa Partizanom očekujemo sa jasnom ambicijom i željom da ostvarimo trijumf", rekao je trener Budućnosti Goran Bošković.

Naglasio je i da meč dolazi u trenutku kada se neke igračice još nisu adaptirale nakon dužeg odsustva zbog povrede, a neke su i tek stigle.

"Naš plan je da napredujemo iz kola u kolo. Bitno je da mi držimo ključeve plasmana u svojim rukama. Ne obaziramo se na ostale rezultate i gledamo samo sebe", kazao je Bošković.

Bek Tamara Kapor očekuje neizvjestan meč.

"Partizan u svom rosteru ima nekoliko iskusnih igračica. Potrudićemo se da nametnemo svoj ritam i nadam se pozitivnom rezultatu", istakla je Kapor.

Talentovana Anđela Bigović podvlači iskustvo "crno-bijelih".

"Potrudićemo se da odigramo na najbolji mogući način. Pozvala bih publiku da u što većem broju dođe i podrži nas", rekla je Bigović.

Crnogorski prvak poslije dva odigrana kola Superlige ima polovičan učinak. Pred svojim navijačima savladao je Medveščak 77:59, dok je kao gost izgubio od Celja 59:51.

Isti učinak ima i Partizan, koji je u Zagrebu izgubio od Trešnjevke 76:63, a u svojoj dvorani slavio protiv bugarske ekipe Beroe 67:65.

Duel u dvorani univerzitsko-kulturnom centru Univerziteta Crne Gore počeće u 19 sati.

Bonus video: