Crvena zvezda: Kuzmić stabilno, ali i dalje vrlo ozbiljno, vraća mu se plućna funkcija - Vijesti.me
"NEMA DODATNIH KOMPLIKACIJA"

Crvena zvezda: Kuzmić stabilno, ali i dalje vrlo ozbiljno, vraća mu se plućna funkcija

Kako je navela Zvezda, Kuzmić je i dalje u indukovanoj komi i nalazi se u šok sobi Urgentnog centra u Beogradu, ali su nakon početna 24 sata prvi znaci ohrabrujući

Ognjen Kuzmić
Ognjen Kuzmić (Foto: aba-liga.com)

Zdravstveno stanje srpskog košarkaša Ognjena Kuzmića je stabilno, ali i dalje vrlo ozbiljno, saopštila je danas Crvena zvezda.

Zvezda je istakla i da su novi pregledi pokazali da nema dodatnih komplikacija.

"U ponedjeljak u ranim jutarnjim časovima Ognjen Kuzmić je ponovo detaljno pregledan. Urađen mu je skener glave i rendgen pluća, koji su pokazali da nakon 24 časa nema dodatnih komplikacija u povredama glave, kao i da mu se postepeno vraća plućna funkcija", navela je Zvezda.

Kuzmić je teško povrijeđen u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Banjaluka - Prijedor. 

On je doživio teške povrede glave i grudnog koša i hitno je prebačen za Beograd.

Kako je navela Zvezda, Kuzmić je i dalje u indukovanoj komi i nalazi se u šok sobi Urgentnog centra u Beogradu, ali su nakon početna 24 sata prvi znaci ohrabrujući.

Zvezda je još jednom zahvalila ljekarskom timu Urgentnog centra na svemu što čine za Ognjena Kuzmića od trenutka kada je primljen u bolnicu u teškom stanju.

Klub sa Malog Kalemegdana je naveo da će nastaviti da informiše javnost o zdravstvenom stanju svog igrača, u skladu sa informacijama koje dobija od doktora.

Na kraju, Zvezda je ponovo zamolila medije da poštuju privatnost porodice Kuzmić i težinu situacije u kojoj se našao reprezentativac Srbije i da javnost o njegovom zdravstvenom stanju informišu isključivo koristeći klupska saopštenja.


Vidi sve komentare