Crvena zvezda: Kuzmić stabilno, slijedi buđenje iz indukovane kome

"Klub se još jednom zahvaljuje svima na iskazanoj brizi za zdravstveno stanje našeg košarkaša"
1572 pregleda 0 komentar(a)
Ognjen Kuzmić
Ognjen Kuzmić

Košarkaš Ognjen Kuzmić je stabilno i slijedi postepeno buđenje iz kome, saopšteno je iz košarkaškog kluba Crvena zvezda.

Kuzmić je teško povrijeđen u nedjelju u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Banjaluka - Prijedor.

On je doživio teške povrede glave i grudnog koša i hitno je prebačen za Beograd.

"Novi pregledi skenerom glave i pluća pokazali da nema komplikacija, slijedi buđenje iz indukovane kome Ognjena Kuzmića. Klub se još jednom zahvaljuje svima na iskazanoj brizi za zdravstveno stanje našeg košarkaša", saopštila je Crvena zvezda.

Kuzmiću je, nakon jučerašnje maksilofacijalne operacije, danas urađen novi detaljan pregled skenerom. "Novi pregledi skenerom, glave i pluća, koje je obavio ljekarski tim Urgentnog centra u Beogradu, pokazali su da nema pojave novih procesa i komplikacija povreda glave (mozak i dalje blago otečen nakon traume). Takođe, novi pregledi pluća su pokazali znatno bolje rezultate, i odlukom ljekarskog tima Ognjen Kuzmić će polako biti probuđen iz stanja indukovane kome u kojoj se nalazi od nedjelje kada je doživeo tešku saobraćajnu nesreću. KK Crvena zvezda mts još jednom se zahvaljuje svima koji i dalje svakodnevno izražavaju brigu i pružaju veliku podršku našem igraču Ognjenu Kuzmiću. Klub će kao i do sada nastaviti svakodnevno i u dogovoru sa ljekarskim timom da informiše javnost o zdravstvenom stanju reprezentativca Srbije i košarkaša Crvene zvezde", saopšteno je iz kluba.

Bonus video: