Crvena zvezda prvi finalista ABA lige, Vujošević htio da se bije u tunelu

Nažalost, "vječiti derbi" je završen izuzetno ružnim scenama, kada je Duško Vujošević krenuo da se bije sa nekim u tunelu. Mislilo se da je to funkcioner Crvene zvezde Mirko Pavlović, a zapravo je navijač Crvene zvezde
49 komentar(a)
Nikola Kalinić i Edo Murić, Foto: ABA LIGA
Nikola Kalinić i Edo Murić, Foto: ABA LIGA
Ažurirano: 19.04.2015. 21:17h

Prvi finalista ABA lige je Crvena zvezda.

"Crveno-bijeli" su i drugi put u 24 časa kao gosti u svom "Pioniru" savladali Partizan (81:73) i sasvim zasluženo se domogli završnih borbi takmičenja u kojem su ove sezone pretrpjeli samo tri poraza.

Amerikanci Čarls Dženkins i Markus Vilijams su sa po 19 poena predvodili tim Dejana Radonjića, dok je kod "crno-bijelih" ubjedljivo najbolji bio Edo Murić sa 25.

Još jednom je potpuno razočarao Aleksandar Pavlović, koji je ubacio svega tri poena, a nije pogodio nijedan od sedam šuteva iz igre. Zbog toga je presjedio posljednju četvrtinu na klupi.

Nažalost, "vječiti derbi" je završen izuzetno ružnim scenama, kada je Duško Vujošević krenuo da se bije sa nekim u tunelu, a prve informacije su govorile da je to bio funkcioner Crvene zvezde Mirko Pavlović.

Na snimku koji je uhvatila kamera Sportkluba se vidi da Vujošević udara nekog sasvim drugog, a tu osobu, za koju se sada tvrdi da je navijač Crvene zvezde, ošamario je i čovjek koji liči na Pavlovića.

Možda je to izazvalo zabunu srpskih medija...

Protivnik Crvene zvezde u finalu biće pobjednik majstorice Budućnost Voli - Cedevita, koja se u srijedu u 18.30 igra u "Morači".

Bonus video: