Đaletić: Sramna završnica; Pavićević: U normalnom ambijentu možemo da pobijedimo

"Nisam zaslužio ovakav odnos Mornara, a prije svega takav odnos nije zaslužila Budućnost. Imamo peti meč, pa ćemo da vidimo", rekao je trener Budućnosti Igor Đaletić
59 pregleda 34 komentar(a)
Igor Đaletić, Foto: Savo Prelević
Igor Đaletić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 30.04.2017. 20:21h

Trener košarkaša Mornara Đorđije Pavićević bio je ushićen nakon pobjede njegovog tima nad ekipom Budućnost Volija 82:66, u četvrtom meču finalne serije za titulu prvaka Crne Gore, i izborenom majstoricom za titulu, u utorak u Podgorici.

„Pokazali smo da, u normalnim uslovima, uz pravo suđenje, možemo da pobijedimo Budućnost. Ovo je kruna sezone u Baru, idemo u Podgoricu da odigramo najbolje što možemo. Kako god da se završi, mojim igračima večeras mogu da čestitam titulu“, rekao je Pavićević za RTCG.

Trener Budućnost Volija Igor Đaletić bio je razočaran i porazom, ali i dešavanjima u završnici meča, u kome je njegov kolega Pavićević, 30-ak sekundi prije kraja, tražio dva tajm-auta.

„Bila je to sramna završnica. Nisam zaslužio ovakav odnos Mornara, a prije svega takav odnos nije zaslužila Budućnost. Imamo peti meč, pa ćemo da vidimo. Što se tiče meča, podbacili smo poslije dobrog početka. Zakazali smo u skoku, imali lošu selekciju šuteva. Mornar je napravio presing u nekoliko navrata, mi nismo reagovali kako bi trebalo i izgubili smo“, kazao je Đaletić.

Bonus video: