Dašić učestvuje na "Kraljevskom kupu"

U Ujedinjenim Arapskim Emiratima igraju dva košarkaša sa prostora bivše Jugoslavije, hrvatski internacionalnci Mario Kasun i Bruno Šundov
5 komentar(a)
Vladimir Dašić, Foto: Zoran Đurić
Vladimir Dašić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 30.12.2013. 22:02h

Dogovor sa Kremonom nije postignut, ali Vladimir Dašić neće biti bez angažmana.

Reprezentativac Crne Gore dobio je poziv iz Ujedinjenih Arapskih Emirata da za jedan tamošnji klub igra na „Kraljevskom kupu“ od 3. do 18. januara.

Dvadesetpetogodišnji krilni centar već prvog dana 2014. godine odlazi u Dubai, a pored Dašića učestvovaće još nekoliko poznatih košarkaških imena.

Organizatori nisu žalili novac da dobiju pristanak Dašića da se pojavi na ovom prestižnom takmičenju u bliskoistočnoj državi.

U Ujedinjenim Arapskim Emiratima igraju dva košarkaša sa prostora bivše Jugoslavije, hrvatski internacionalnci Mario Kasun i Bruno Šundov.

Tu je i Amerikanac Kevin Pinkni, nekadašnji član Olimpije, gruzijski reprezentativac Nikolos Citišvili (igrao za Denver, Minesotu, Finiks), nekadašnji igrač Reala Šeik Samb...

Učešće na "Kraljevskom kupu“ biće idealna prilika za Dašića da dokaže da nije zaboravio da igra, ali i da se vrati u formu, pošto je bez utakmica još od septembra i Evropskog prvenstva u Sloveniji.

Bonus video: