Difovci na Božićnom turniru u Dubrovniku - Vijesti.me
KOŠARKAŠKA EKIPA

Difovci na Božićnom turniru u Dubrovniku

Ekipu u sastavu Luka Šćepanović, Nikola Agramović, Nemanja Tomasević, Rade Đoković, Petar Kapešić, Radonja Pejović, Vladimir Mrdak, Goran Lončar, Miloš Lalović, Luka Nikaljević, Dejan Džaković i Luka Joković, predvodi trener Danilo Zeković

Košarkaški tim, DIF
Košarkaški tim, DIF (Foto: Fakultet za sport i fizičko vaspitanje)

U Dubrovniku će od 13. do 16.decembra biti organizovan Međunarodni božićni studentski turnir na kome će učestvovati i košarkaška ekipa sa nikšićkog Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje.

“Ovaj prestižni turnir, zbog svoje duge tradicije, privlači veliki broj ekipa sa univerziteta širom regiona. Studeti UCG su prethodne godine dominantno osvojili ovaj turnir, pa su i ove godine na vrijeme počeli pripreme sa željom da se prikažu u najboljem svijetlu”, kazao je šef stručnog štaba doc. dr Milovan Ljubojević.

Ekipu u sastavu Luka Šćepanović, Nikola Agramović, Nemanja Tomasević, Rade Đoković, Petar Kapešić, Radonja Pejović, Vladimir Mrdak, Goran Lončar, Miloš Lalović, Luka Nikaljević, Dejan Džaković i Luka Joković, predvodi trener Danilo Zeković.

Na turniru, koji organizuje Sveučilišni sportski savez iz Dubrovnika, pored ekipe UCG, učestvuju i studenti univerziteta iz Maribora, Pečuha, Zenice, Prištine, Zadra, Varaždina i Dubrovnika.