Dobrić: Vrlo nam je važno da dobijemo tu utakmicu

Nedjeljna utakmica u dvorani "Alekandar Nikolić" počinje u 20 sati
2307 pregleda 0 komentar(a)
Ognjen Dobrić, Foto: BETA/Igokea/Nenad Vuruna
Ognjen Dobrić, Foto: BETA/Igokea/Nenad Vuruna
Ažurirano: 12.10.2019. 18:52h

Nakon odlične igre i pobjede protiv Fenerbahčea u Evroligi (68:56), košarkaši Crvene zvezde puni optimizma dočekuju nedjeljnii duel kod kuće, ali pred prazni tribinama, protiv Budućnosti, u reprizi kontroverzne prošlogodišnje serije finala plej-ofa ABA lige.

"Očekuje nas još jedna važna utakmica. Fenerbahče smo ostavili iza sebe, okrenuti smo ekipi Budućnosti i počeli smo pripreme za taj meč već u petak. Igraćemo u istom okruženju kao i meč sa Primorskom, i želimo da igramo na isti način kao i prethodnu utakmicu, tvrdo i čvrsto u odbrani, pridržavajući se dogovora iz svlačionice. Ulazimo polako u ritam koji će biti uobičajen ove sezone, i koji će biti još brži i teži kako vreme bude odmicalo. Želimo pobjedu, i dobar nastavak u regionalnoj ligi", rekao je Milan Tomić, trener Crvene zvezde.

Crvena zvezda u međusobnim duelima u ABA ligi vodi 24:19, u Beogdradu je taj odnos ubjedljiviji u korist domaćina - 19:3.

"Dobro se poznajemo sa ekipom Budućnosti koja je pretrpjela određene promjene u sastavu, ali je grupa domaćih igrača ostala na okupu. Brzo smo se okrenuli tom meču, i kao što sam rekao još u svlačionici Arene poslije Fenerbahčea, vrlo nam je važno da dobijemo tu utakmicu i da na pravi način uđemo u sezonu u ABA ligi", rekao je košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić.

Nedjeljna utakmica u dvorani "Alekandar Nikolić" počinje u 20 sati.

Bonus video: