Drašković od ponedjeljka član Barselone!

Juniorski reprezentativac Crne Gore bio je na probi i ljekarskim pregledima u glavnom gradu Katalonije i dobio ponudu da potpiše petogodišnji ugovor.
59 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 07.07.2012. 10:00h

Dogovor je na pomolu, jedan od najvećih crnogorskih talenata na pragu je velikana - Milovan Drašković u ponedjeljak bi trebalo da potpiše ugovor sa slavnom Barselonom!

"U toku je dogovor oko posljednjih detalja ugovora. Obje strane su veoma zadovoljne i očekuje se da ugovor bude potpisan u ponedjeljak", kaže za „Vijesti” Saša Radunović, predsjednik KK Podgorica, kluba u kojem je prethodne tri godine igrao mladi košarkaš.

Juniorski reprezentativac Crne Gore bio je na probi i ljekarskim pregledima u glavnom gradu Katalonije i dobio ponudu da potpiše petogodišnji ugovor. Nakon razgovora sa roditeljima, transfer o kojem mogu samo da maštaju brojni košarkaši sa svih strana svijeta sve je bliže...

Drašković je 1995. godište, visok je 214 centimetara, a u Podgoricu je došao prije tri godine iz nikšićkog Bonusa. Bio je pionirski i kadetski, a sada je juniorski reprezentativac Crne Gore.

Radunović je bio sa Draškovićem u Barseloni, a čelnici šampiona Španije i polufinaliste Evrolige oduševljeni su potencijalom mladog Nikšićanina, zbog čega su i odlučili da mu ponude petogodišnju saradnju.

Dočekali su ga predsjednik i sportski direktor košarkaške sekcije Barselone, pokazali mu terene, sale za treninge, hotele u kojima žive njihovi mladi igrači... Ljekarski pregledi su trajali čak pet sati i Drašković ih je uspješno prošao, a nakon individualnog treninga mu je ponuđen ugovor...

Bonus video: