Dubljević: Da se borimo do kraja; Ivanović: Odigrali smo dobar meč

"Izdržali smo, izborili se. Odigrali smo dobar meč, moramo da budemo zadovoljni onim što smo uradili u ovom prozoru", kazao je Ivanović
65 pregleda 2 komentar(a)
Crna Gora - Ukrajina košarkaška reprezentacija Crne Gore, Foto: Filip Roganović
Crna Gora - Ukrajina košarkaška reprezentacija Crne Gore, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 17.09.2018. 20:41h

Bojan Dubljević je u rodnom gradu bio lider našeg košarkaškog tima u velikoj pobjedi nad Ukrajinom 90:84.

"Poslije dugo godina sam igrao u Nikšiću, ponosan sam na to. Rekao sam da jedva čekam ovaj meč, svi smo jedva čekali, i ušli možda i previše motivisani. Borili smo se lavovski, pokazali smo da vrijedimo. Vidjećemo dalje, da budemo jaki na sljedećem okupljanju, da se borimo do kraja", kazao je Dubljević.

Petar Popović, kao i uvijek, energetski na maksimalnom nivou...

"Pobijedili smo jaku ekipu. Oni su od početka na okupu, imali su vremena da se spreme, dobili su Španiju. Nadam se da ćemo biti u ovom sastavu i ubuduće, jer ovo je, prije svega, odlična grupa momaka, koja vjeruje sada i da može na Svjetsko prvenstvo", kazao je bek Budućnosti.

Nikola Ivanović - 30 poena, maestralna, vjerovatno i najbolja partija u dresu nacionalnog tima.

"Očekivano izuzetno težak meč, sa svih aspekata. Oni su fizički jaki, čvrsti i visoki. Dozvolili smo im mnogo lakih poena, moglo je to da nas košta pobjede. Ali, izdržali smo, izborili se. Odigrali smo dobar meč, moramo da budemo zadovoljni onim što smo uradili u ovom prozoru", kazao je Ivanović.

Crna Gora nakon osam mečeva ima polovičan skor, kao i Ukrajina, a jednu manje pobjedu od trećeplasirane ekipe u grupi - Letonije, sa kojom se sastaje 29. novembra.

Bonus video: