Dubljević: Nešto moramo da promijenimo

78 pregleda 19 komentar(a)
Dubljević - Spasojević, Foto: Aba-liga.com
Dubljević - Spasojević, Foto: Aba-liga.com
Ažurirano: 30.10.2015. 22:59h

Sutjeska nije uspjela ni da zaprijeti Mega Leksu. Po dešavanjima na terenu, konačan rezultat odslikava pravo stanje na terenu.

Nakon meča, trener gostiju Dušan Dubljević bio je razočaran.

"Čestitke Megi na zasluženoj pobjedi. Odnosom u odbrani svih 40 minuta pokazali su kako se pristupa igri. Nismo uspjeli da odgovorimo na njihovu agresiju, imali smo 23 izgubjene lopte, od čega od čak 11 od našeg rezervnog pleja. To je potpuno neprihvatljivo za ovaj meč, bez obzira na neke probleme koje smo imali sa povrijeđenim igračima. Evidentan je bio pad u drugoj i posljednjoj četvrtini. Kriza i te kako postoji, jer četiri igrača koja su igrala 15 i više minuta imali su negativan indeks. Nešto definitivno moramo da promijenimo. Moramo da nastavimo da radimo dalje, da analiziramo greške i tako pokušamo da se vratimo na pravi kolosjek”, objasnio je Dubljević.

Radosav Spasojević je bio kratak.

"Bila je ovo jako teška utakmica za nas, a evidentno je da smo u krizi. Takođe, imamo i problema sa povredama pojedinih igrača. Nastavićemo da treniramo što jače i tako pokušati da što prije izađemo iz svega ovog”.

Bonus video: