Đurišić: Osjećamo veliko olakšanje

"Bili smo tim od početka utakmice i u igri nas je držalo zajedništvo. Imali smo dobar napad i odbranu i uz malo sreće smo slavili veliku pobjedu", kazao je Đurišić.
58 pregleda 5 komentar(a)
Nemanja Đurišić, Foto: Filip Roganović
Nemanja Đurišić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 07.09.2016. 19:29h

Nemanja Đurišić je košem tri sekunde prije kraja donio pobjedu crnogorskoj košarkaškoj reprezentaciji u Gruziji (76:74), kojom je četa Bogdana Tanjevića čvrstim korakom zakoračila ka Evropskom prvenstvu.

"Velika pobjeda za nas. Bila je divna utakmica i divna atmosfera. Utakmicu smo završili na najbolji mogući način. Bili smo tim od početka utakmice i u igri nas je držalo zajedništvo. Na kraju smo uspjeli da prevagnemo sa dvije, tri trojke koje su bile mnogo važne. Imali smo dobar napad i odbranu i uz malo sreće smo slavili veliku pobjedu", kazao je Đurišić.

Crna Gora je prva na tabeli, a trebalo bi tu da ostane i nakon subotnjeg duela sa Slovačkom u Nitri. Slovaci su nedavno u Podgorici poraženi sa preko 30 poena razlike.

"Osjećamo veliko olakšanje. Ovo je nešto za šta smo se pripremali čitavog ljeta. Nakon dvije utakmice koje smo dobili sa velikom razlikom, ovaj meč je bio najvažniji. Uspjeli smo da dobijemo, nije bila laka utakmica, ali su upravo ovakve pobjede najslađe i kvalifikacije možemo mirno da privedemo kraju", rekao je Nemanja Đurišić za sajt KSCG.

Bonus video: