Džebo: Veoma ozbiljno pristupamo meču u Banovićima

Košarkašice Budućnost Bemaxa u srijedu žele da upišu i 11. pobjedu u nizu u WABA ligi
556 pregleda 0 komentar(a)
Nikolina Džebo, Foto: Savo Prelević
Nikolina Džebo, Foto: Savo Prelević

Prošle nedjelje su kod kuće savladale vicešampiona Bosne i Hercegovine (Orlovi), sjutra veče u gostima imaju šansu da "uzmu mjeru" i šampionu susjeda.

Košarkašice Budućnost Bemaxa protiv Banovića žele da upišu i 11. pobjedu u nizu u WABA ligi, u meču 14. kola regionalnog takmičenja.

"Napravile smo dobar niz, uspjele da savladamo sve konkurente u borbi za fajnal for na svom terenu i sada u mnogo boljem raspoloženju očekujemo finiš ligaškog dijela. U dobroj smo poziciji, ali ništa nije završeno. Baš zbog toga veoma ozbiljno pristupamo meču u Banovićima, svjesne da iako imamo ulogu favorita moramo dati maksimum, kako bi došle do potrebne pobjede", kazala je Nikolina Džebo, krilni centar Podgoričanki.

Banovići su bez pobjede u posljednja tri kola i bez šansi za fajnal-for. Podgorički tim je prvi međusobni duel dobio 87:76.

"Očigledno je bilo da je pauza uticala na našu formu i ritam koji smo imali. Ali, već od meča u Banovićima nastojaćemo da pokažemo napredak i da ponovo dižemo formu. U svakom slučaju, nema opuštanja, od starta moramo nametnuti svoj stil i agresivnom igrom da ih uvedemo u svoj ritam, kako im ne bi dozvolili da nam naprave probleme", rekla je kapitenka "plavih", Nikolina Babić.

Sjutrašnja utakmica u Banovićima počinje u 18.30 časova.

Bonus video: