Džikić: Previše sam umoran sam da bih bio sasvim svjestan šta smo uradili

"Baš me briga šta pričaju, mi ćemo da šutiramo kada možemo i kada smo sami, nećemo da nastavljamo igru. Šta da radim, da zabranim Šehoviću da šutira... Imamo igrače koji imaju dobar šut", rekao je trener Budućnosti
61 pregleda 11 komentar(a)
džikić pešić, Foto: Filip Roganović
džikić pešić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 06.12.2018. 20:25h

Trener Budućnosti Aleksandar Džikić zadovoljan je nakon pobjede nad Barselonom 67:64, ali je, kako je rekao, previše umoran da bi bio potpuno svjestan šta je njegov tim uradio.

"Hvala igračima i navijačima, koji su ispunili dvoranu. Mnogo nam znači njihova podrška. Naš tim nije u najboljem momentu što se tiče povreda, na početku je Gordić ušao u problem sa faulovima, ali znali smo kako da preživimo. Da igramo narednih pet mečeva sa njima, vjerovatno bi nas dobili pet puta, ali ne i večeras", rekao je Džikić.

Budućnost je pokazala da može da dobije meč i bez šuta za tri...

"Baš me briga šta pričaju, mi ćemo da šutiramo kada možemo i kada smo sami, nećemo da nastavljamo igru. Šta da radim, da zabranim Šehoviću da šutira... Imamo igrače koji imaju dobar šut", rekao je trener Budućnosti.

Da li je bilo malo straha u finišu, kada se lomila neizvjesna utakmica?

"Utakmicu su prelomili Popović, Sead Šehović i Koti Klark, kada su bili na terenu, jer je Gordić bio van igre. Čega da se plašim, da izgubim od Barselone? Šta - nismo dobili Barsu dvocifrenom razlikom, pa da prekorim igrače", rekao je Džikić.

Nije vjerovao da sa 60-ak poena može da se dobije utakmica...

"Nije pametno planirati ništa u Evroligi, ni pobjede, ni poraze, ali nisam vjerovao da možemo da dobijemo utakmicu sa ovoliko poena", rekao je Džikić.

Bonus video: