Džikić: Sve od sebe protiv Budućnosti

"Budućnost ima velike ambicije ove sezone, njihov sastav je jasan pokazatelj toga. U rotaciji imaju osam vrlo iskusnih igrača, uz njih i najtalentovanije crnogorske mlade igrače. Sigurno su iskoristili slobodnu sedmicu u Evropi da se spreme za nas", rekao je Džikić za sajt kluba
0 komentar(a)
Aleksandar Džikić, Foto: Aba-liga.com
Aleksandar Džikić, Foto: Aba-liga.com
Ažurirano: 28.10.2016. 11:34h

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je da njegov tim nije imao mnogo vremena da se spremi za Budućnost, ali je istakao da će ekipa dati sve od sebe da pobijedi sjutra u sedmom kolu Jadranske lige.

"Budućnost ima velike ambicije ove sezone, njihov sastav je jasan pokazatelj toga. U rotaciji imaju osam vrlo iskusnih igrača, uz njih i najtalentovanije crnogorske mlade igrače. Sigurno su iskoristili slobodnu sedmicu u Evropi da se spreme za nas. Mi, nažalost, imamo manje vremena za pripremu, ali daćemo sve od sebe. Vjerujem da će navijači napuniti Halu sportova", rekao je Džikić za sajt kluba.

Partizan dočekuje Budućnost u novobeogradskoj hali "Ranko Žeravica". Partizan je tokom nedjelje gostovao Bešiktašu u Ligi šampiona.

Oba tima imaju svih šest pobjeda u prvih šest kola, a Frenk Robinson je kazao da sjutrašnji rival ima velike ambicije.

"Susrijećemo se sa ekipom koja je od početka sezone u dobroj formi i koja je pokazala velike ambicije. Na nama je da se poslije meča u Istanbulu što bolje pripremimo i damo svoj maksimum pred našim navijačima", rekao je Robinson.

Zbog manjeg kapaciteta Hale sportova "Ranko Žeravica" u odnosu na dvoranu "Aleksandar Nikolić", Partizan je obavijestio vlasnike godišnjih karata za plavu ložu, bijelu ložu i VIP ložu da će za njih biti ostavljena mjesta u donjem prstenu dvorane (bijele stolice).

Vlasnicima godišnjih ulaznica za tribine i parter će biti omogućen ulaz na tribine.

Crno-bijeli su saopštili i da imaju dva nova sponzora, kompanije "Pinn Bet" i "Pneumaster".

Bonus video: