Džikićev apel navijačima: Dođite u nedjelju, nosite nas, momci to zaslužuju

"Pozivam sve koji navijaju za Budućnost da napune Moraču, da nas ponesu, da nam daju energiju. Ovi momci to zaslužuju. Imaju oni i dobre i loše momente, ali kakvi su takvi su – naši su. Bolje nemamo...“, kazao je Džikić
64 pregleda 10 komentar(a)
Aleksandar Džikić, KK Budućnost Voli, Foto: Filip Roganović
Aleksandar Džikić, KK Budućnost Voli, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 12.03.2018. 22:10h

Aleksandar Džikić, trener Budućnost Volija, zadovoljan je, kako je rekao, startnom pozicijom u plej-ofu, u kome će njegov tim imati prednost domaćeg terena u mečevima sa Cedevitom.

„Nažalost nismo zdravi. Igramo bez Barovića i Lendrija, a njihov izostanak je prijetnja našim ambicijama. Sa njima dvojicom, možemo da igramo sa bilo kojom ekipom u ABA ligi, da budemo ravnopravni, da igramo drugačije...“, kazao je Džikić.

Prvi put ove sezone Džikić je naglasio da je njegovom timu od ogromne važnosti podrška navijača...

„Bitno je da publika dođe u nedjelju, mnogo je važno da dvorana bude puna. Pozivam sve koji navijaju za Budućnost da napune Moraču, da nas ponesu, da nam daju energiju. Ovi momci to zaslužuju. Imaju oni i dobre i loše momente, ali kakvi su takvi su – naši su. Bolje nemamo...“, kazao je Džikić.

Budućnost je večeras savladala FMP 87:64, u posljednjem meču regularnog dijela.

„Imali smo napornih 20-25 minuta, nismo uspjeli da ih nadvladamo, ali smo četvrtinu i po odigrali u dobrom ritmu u oba pravca. Bila je ovo dobra priprema za ono što slijedi“, kazao je Nikola Ivanović.

Plejmejker Budućnosti je naglasio da sada „počinje ono pravo“. „Svi smo svjesni gdje smo i šta nas čeka, kao i to da nam finale izmiče nekoliko sezona. Nadam se dobroj utakmici u nedjelju, mnogo bi nam značila pobjeda u tom meču“, kazao je Ivanović.

Budućnost je od četiri dobila tri utakmice sa Cedevitom ove sezone, oba puta, u ABA ligi i Evrokupu, slavila na domaćem terenu.

„Oni su imali malo više vremena da se spreme, to će sigurno biti drugačija utakmica od posljednje, koju smo igrali u Evrokupu, i koju smo dobili 30 razlike“, kazao je Ivanović.

Bonus video: