Erdogan: Gostovanje u Podgorici je uvijek teško, ni ovoga puta neće biti drugačije

Galatasaraj je dobio prvi meč u Istanbulu (84:83), nakon produžetka, u meču u kojem je Budućnost imala tri šuta za pobjedu
1603 pregleda 0 komentar(a)
Galatasaraj
Galatasaraj

Košarkaši Galatasaraja stigli su u Podgoricu sa obezbijeđenom vizom za Top 16 fazu Evrokupa, ali su i dalje u trci za prvo mjesto u grupi D, pa žele da pobjedom u večerašnjem meču u "Morači" (19 sati) i dalje budu u igri za vrh tabele...

"Ovo je presudna utakmica za oba tima, jer je Budućnost još uvijek iu igri za posljednje mjesto koje vodi u drugu rundu, dok mi želimo da se domognemo prvog mjesta. Gostovanje u Podgorici je uvijek teško, a ja očekujem da ni ovoga puta neće biti drugačije. Budućnost je u naletu, igrajući zaista dobru košarku i u ABA ligi i u Evrokupu. Moramo početi meč agresivno i zadržati isti mentalitet tokom čitave utakmice. Jaka odbrana biće ključ za pobjedu", rekao je trener Galatasaraja Ertugrul Erdogan.

Galatasaraj je dobio prvi meč u Istanbulu (84:83), nakon produžetka, u meču u kojem je Budućnost imala tri šuta za pobjedu.

"Budućnost se odlično "posložila" nakon lošeg početka takmičenja u grupi. Ne smijemo im dozvoliti da uhvate zamah u igri, moramo održati fokus i ograničiti broj izgubljenih lopti. To će biti još jedan težak test za nas i ja jedva čekam da počne utakmica", rekao je Marko Arapović, hrvatski centar u ekipi Galatasaraja.

Bonus video: