Fernandes: Moglo je biti mnogo gore

Jedan od blizanaca Macius, vatreni pristalica tima iz Kaunasa, je nasrnuo na Fernandesa, navodno je bilo i krvi, ali nije sigurno da je u pitanju krv košarkaša ili napadača
0 komentar(a)
Rudi Fernandes, Foto: Realmadrid.com
Rudi Fernandes, Foto: Realmadrid.com
Ažurirano: 08.03.2013. 20:57h

Rudi Fernandes, krilo Real Madrida, pojavio se večeras pred novinarima u Španiji, i pričao o onom što se desilo nakon meča protiv Žalgirisa.

Jedan od blizanaca Macius, vatreni pristalica tima iz Kaunasa, je nasrnuo na Fernandesa, navodno je bilo i krvi, ali nije sigurno da je u pitanju krv košarkaša ili napadača.

On očigledno nije zaboravio nesportsko ponašanje Fernandesa iz prvog duela dva tima, prije dva mjeseca u Madridu, kada je pogodio loptom u glavu Kšištofa Lavrinoviča, a potom se unio u lice Paulisu Jankunasu.

"Dobro sam, a želim ovom prilikom da se zahvalim svima na podršci koju sam dobio tokom dana, kako putem društvenih mreža, tako i lično. Moglo je da se dogodi nešto mnogo teže i to je ono što me brine. Nadam se da se u budućnosti takve stvari više neće dešavati, jer želim samo da igram. Međutim, mnogo mi znači podrška koju sam dobio, to je znak da ljudi poštuju ono što radim na terenu“, rekao je Fernandes.

Reprezentativac Španije na napadnut na putu od dvorane do autobusa, udaren je sa leđa i pao je na zemlju.

Teži incident je spriječila policija, koja je ekspresno reagovala i uhapsila napadača.

Bonus video: