Gordić: Treba nam čvrstina, ako nam motiv nisu onakvi porazi, onda ne znam šta je

Treći meč se igra u srijedu od 19 sati u “Morači”
1717 pregleda 0 komentar(a)
Nemanja Gordić, Foto: Savo Prelević
Nemanja Gordić, Foto: Savo Prelević

Plej Budućnosti Volija Nemanja Gordić kazao je da on i njegovi saigrači moraju da odigraju mnogo bolje u odbrani, sa mnogo više kontakta i čvršće da bi pobijedili Crvenu zvezdu u trećem meču finala ABA lige.

Treći meč se igra u srijedu od 19 sati u “Morači”.

“Znamo dobro kako je bilo u Beogradu, Zvezda ima 2:0, ali na nama je da se pozabavimo našom igrom i da probamo da popravimo našu igru. Nema mnogo vremena, ali ima dosta stvari koje možemo da popravimo i ako to uradimo imamo šansu. Daleko od toga da je finale gotovo”, rekao je Gordić.

Odbrana je ključ...

“Primili smo previše poena, oni su ušli u seriju, dobijali su samopouzdanje, pogađali sve... Treba nam igra sa više kontakta, čvršća igra”, rekao je Gordić.

Potreban je i karakter

“Pokazali smo u toku sezone da imamo u sebi. Ako nam 0:2 i ovakva dva poraza nisu motiv, onda ne znam šta je”, naglasio je Gordić.

Navijači bi mogli da budu važan faktor u pokušaju da se Budućnost vrati u igru...

“Potrebna nam je podrška, nadam se da naši navijači će napraviti pravu atmosferu”.

Pritisak je očekivan za ovako važne mečeve, navodi Gordić.

“Igramo finale, pod pristiskom smo i mi i oni. Mi smo satjerani uza zid, ali trebalo bi da iskoristimo to da pretvorimo u veliku želju i da tako odigramo. Naravno, i pametno”, rekao je Gordić.

Mnogo se priča o atmosferi kakva je bila u Beogradu.

“Vidjelo se sve što se događalo, ali mi smo na terenu izgubili ubjedljivo. Volio bih da i naši navijači pruže podršku, a da se od toga ne pravi ne znam šta...”, rekao je Gordić.

Bonus video: