"Igrali smo bez mozga": Mihailo Pavićević utučen nakon poraza Mornara

"Ne možemo da se ubijemo, idemo dalje. Najviše mi smeta što ne izvlačimo pouke iz poraza. Kad se lomila utakmica odigrali smo bez ideje u napadu, u odbrani nismo znali šta da branimo, ko koga da čuva....", kazao je Pavićević
84 pregleda 5 komentar(a)
Mornar, Foto: Aba-liga.com
Mornar, Foto: Aba-liga.com
Ažurirano: 14.10.2017. 19:37h

Trener Mornara Mihailo Pavićević ponovo je bio utučen nakon poraza. Njegov tim izgubio je od FMP-a u Baru 81:73 i doživio treći poraz ove sezone.

"Neshvatljivo mi je da dođe neka ekipa u Bar i više želi pobjedu. Ovo je težak poraz, moramo da se vadimo negdje", kazao je Mihailo Pavićević.

"Igrali smo bez mozga, zaboravljali sve što smo se dogovorili da uradimo prije meča. Neke stvari su. nažalost, evidente, što se tiče i kolektivnog i individualnog kvaliteta", kazao je Pavićević.

Barani su već na startu lige u teškoj situaciji.

"Ne možemo da se ubijemo, idemo dalje. Najviše mi smeta što ne izvlačimo pouke iz poraza. Kad se lomila utakmica odigrali smo bez ideje u napadu, u odbrani nismo znali šta da branimo, ko koga da čuva....", kazao je Pavićević.

Mornar u narednom kolu gostuje Olimpiji...

"Ove godine je liga mnogo jača, naš naredni rival Olimpija je mnogo jača. Mi moramo da vratimo ovaj kiks, da li u Ljubljani ili negdje drugo, ali jednostavno moramo", kazao je trener Mornara.

Bonus video: