Izvinjavamo se Dušku Vujoševiću

Tradicionalno gajimo dobre odnose sa svim klubovima ABA lige, kao i klubovima u Crnoj Gori. Želimo da tako i ostane", stoji u saopštenju
63 komentar(a)
Budućnost Voli Partizan, Foto: Savo Prelević
Budućnost Voli Partizan, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 23.03.2015. 21:22h

Košarkaški klub Budućnost Voli večeras je izdao saopštenje u kojem se izvinjava treneru Partizana Dušku Vujoševiću zbog "neprimjerenih postupaka" navijača u sinoćnjem derbiju u "Morači".

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

"Povodom pojedinačnih ispada, te neprimjerenih postupaka neodgovornih pojedinaca, tokom velikog sportskog događaja, utakmice Budućnost - Partizan, a koji su se odnosili na trenera Duška Vujoševića, koristimo ovu priliku da odbacimo svaku povezanost sa istim i uputimo izvinjenje gospodinu Vujoševiću.

Košarkaški klub Budućnost Voli preuzeo je sve moguće mjere da svi učesnici derbija budu bezbjedni. Žalimo zbog incidenta i neprijatnosti koje su sa tribina upućene gospodinu Vujoševiću, te još jednom odbacujemo bilo kakvu mogućnost povezanosti konkretnog incidenta sa našim klubom.

Tradicionalno gajimo dobre odnose sa svim klubovima ABA lige, kao i klubovima u Crnoj Gori. Želimo da tako i ostane", stoji u saopštenju.

Bonus video: