Jasikevičijus blizu Panatinaikosa

Karijeru počeo 1998. godine u Litvos Ritasu, a igrao je još za Olimpiju (Ljubljana), Barselonu, Makabi, Indijanu, Golden Stejt, Panatinaikos i Fenerbahče
0 komentar(a)
Šarunas Jasikevičijus, Foto: FIBAEUROPE.COM
Šarunas Jasikevičijus, Foto: FIBAEUROPE.COM
Ažurirano: 19.09.2011. 11:58h

Iskusni plej selekcije Litvanije, 36-godišnji Šarunas Jasikevičijus pregovara sa Panatinaikosom i postoji velika mogućnost da obuče dres "zelenih", koji je već nosio od 2007. do 2010. godine.

Naime, njegova superuga i kćerka žive već godinu dana u Atinu, a on želi da bude što bliže njima i zbog toga je počeo razgovore sa čelnicima grčkog i evropskog šampiona.

"Vjerujem da ću se vratiti u Panatinaikos! Pričao sam sa ljudima iz kluba, još ništa se zvanično nije desilo, nisam potpisao ugovor, ali bi narednih dana moglo doći do ozvaničena saradnje", rekao je Jasikevičijus za litvanske medije.

Jasikevičijus je karijeru počeo 1998. godine u Litvos Ritasu, a igrao je još za Olimpiju (Ljubljana), Barselonu, Makabi, Indijanu, Golden Stejt, Panatinaikos i Fenerbahče.

Proteklu sezonu završio je u redovima Fenerbahčea (počeo je u Litvos Ritasu) i dao veliki doprinos osvajanju šampionske titule tima iz Istanbula.

Bonus video: