Jedinstvo gostuje u Zagrebu

Ekipa Lupa Promotion je u odličnoj formi, vezala je nekoliko pobjeda, i sigurno da će ovo biti veoma težak meč za nas
315 pregleda 0 komentar(a)
Aleksandar Čurović, Foto: ARHIVA VIJESTI
Aleksandar Čurović, Foto: ARHIVA VIJESTI
Ažurirano: 04.02.2011. 14:18h

Nakon što je meč protiv Maribora odložen za zahtjev Slovenki, jer je nekoliko igračica bilo gripozno, Jedinstvo je imalo više vremena za pripremu meča protiv Lupe Promotion.

Klub iz Zagreba je na četvrtom mjestu sa bodom više od Bjelopoljki, ali i dva meča više. Hrvatski predstavnik je u posljednja tri kola imao maksimalan učinak i sa dosta samopouzdanja dočekuje našeg šampiona.

Jedinstvo je u hrvatsku prijestonicu otrputovalo bez teže povrijeđene Jasmine Bigović za koju je NLB liga završena i sa nekoliko rovitih košarkašica, ali sa željom da odigra najbolje što može i pokuša da dođe do trijumfa koji bi ih približio završnom turniru.

- Ulazimo u meč sa dosta problema unutar tima sa povredama. Na Jasminu Bigović nećemo moći da računamo do kraja lige, a još nekoliko igračica se žali na povrede. Ekipa Lupa Promotion je u odličnoj formi, vezala je nekoliko pobjeda, i sigurno da će ovo biti veoma težak meč za nas. Međutim, pokušaćemo da jednom agresivnom igrom utakmicu uvedemo u neizvjesnu završnicu, a tada je sve moguće - kaže šef struke Jedinstva Aleksandar Čurović.

Duel u dvorani “Trnsko” igra se sjutra od 18 sati.

Bonus video: