Jovović: Dva različita lica

"U nastavku sasvim drugo lice. Podigli smo nivo agresivnosti u odbrani, vjerovali smo u neke stvari u napadu i već od starta treće četvrtine kontrolisali smo ritam i došli do pobjede", naglasio trener Podgoričana
54 pregleda 7 komentar(a)
Igor Jovović, Foto: ABA LIGA
Igor Jovović, Foto: ABA LIGA
Ažurirano: 10.11.2013. 21:50h

Budućnost Voli je do pete pobjede ove sezone došla sa „vrućem” terenu u Kragujevcu.

Podgoričani su bili slabi u prvih 20 minuta, a gfenomenalni u nastavku. Najvažnije je, međutim, da su upisana dva nova boda.

"Odigrali smo utakmicu sa dva različita poluvremena. U prvom nivo agresivnosti nije bio na onom nivou na kome smo očekivali. Napravili smo dosta tehničkih grešaka, dozvolili smo rivalu da ubaci dosta poena iz kontri i polukontri. U nastavku sasvim drugo lice. Podigli smo nivo agresivnosti u odbrani, vjerovali smo u neke stvari u napadu i već od starta treće četvrtine kontrolisali smo ritam i došli do pobjede”, bio je zadovoljan nakon meča Igor Jovović, trener crnogorskog šampiona.

Miroslav Nikolić, njegov kolega na klupi Radničkog, kao ključni razlog za neuspjeh naveo je umor svojih igrača od puta u Litvaniju. Ipak, pitanje je da li je baš tako.

„Platili smo danak putovanja u Litvaniju. Tamo smo pobijedili, ali imamo mali fond igrača. Ne mogu više da iscrpljujem Marinovića, Lešića i Jarua, oni su jako umorni. Dugo smo putovali iz Litvanije i to se osjetilo, pa smo odigrali potpuno dva različita poluvremena. Dok smo imali snage djelovali smo odlično, ali smo poslije pali. Ne možemo da igramo u ritmu srijeda - subota, za to je potrebno 15 igrača, a mi to nemamo. Imamo težak raspored, mi realno nismo ekipa za vrh tabele”, istakao je Nikolić.

Bonus video: