Jovović: Igrali smo stihijski u napadu

"Dozvolili smo Ciboni da nas iskontrira i stekne razliku koju do kraja nismo uspjeli da stignemo”, istakao trener Budućnost Volija
59 pregleda 7 komentar(a)
Igor Jovović, Foto: ABA liga
Igor Jovović, Foto: ABA liga
Ažurirano: 18.01.2014. 22:24h

Budućnost Voli je u duelu sa Cibonom propustila priliku da trijumfom odškrine vrata fajnl-fora.

Poražena je nakon loše igre u napadu tokom svih 40 minuta.

“Cibona je zasluženo dobila. Mi smo u prvom poluvremenu odigrali onako kako smo planirali, što se tiče igre u odbrani, bili smo čvrsti i agresivni. Promašili smo, međutim, nekoliko zicera u kontri i polukontri i osam bacanja, pa nismo uspjeli da se odlijepimo. U drugom poluvremenu smo nastavili sa dobrom igrom u odbrani, ali smo igrali stihijski u napadu i promašili smo praktično sve što smo šutnuli. Dozvolili smo Ciboni da nas iskontrira i stekne razliku koju do kraja nismo uspjeli da stignemo”, istakao je Igor Jovović, trener Budućnost Volija.

Slaven Rimac, strateg Cibone, bio je, sa razlogom, zadovoljan, jer je njegov tima stigao do trećeg vezanog trijumfa.

“Očakivano teška utakmica, znao sam da će se igrati na mali broj poena. Vidjelo se da imamo bolji dan od gostiju. Malo smo u drugoj četvrtini izgubili koncentraciju, ali smo se vratili i čestitam ekipi na borbenosti i energiji. Imamo skraćenu rotaciju, igramo već dvije utakmice bez Davora Kusa i to je veliki problem, ali vjerujem da će se vratiti do Cedevite”, naglasio je Rimac.

Bonus video: