Jovović: Neki igrači bi trebalo da se zamisle

"Neki od naših igrača treba da se zapitaju kako su odigrali i da se dobro zamisle kako će igrati u narednim mečevima", ljut je bio mladi stručnjak Podgoričana
11 komentar(a)
Igor Jovović, Foto: ABA LIGA
Igor Jovović, Foto: ABA LIGA
Ažurirano: 12.10.2013. 21:48h

Igor Jovović, trener Budućnost Volija, bio je ljut nakon meča i poraza od MZT Skoplja.

Posebno je razočaran igrom koju su njegovi izabranici prikazali u prvih 20 minuta.

"Potpuno zaslužena pobjeda MZT Skoplja. Dominirao je domaćin, posebno u prvom poluvremenu, igrao je srcem, što nije bila naša odlika. Neki od naših igrača treba da se zapitaju kako su odigrali i da se dobro zamisle kako će igrati u narednim mečevima. Ovo ne smije da nam se ponovi, igrali smo nonšalantno, naročito u prvom poluvremenu. Ovo je bolan poraz za nas iz kog moramo što prije da izađemo. Generalno gledano, razočaran sam našim nastupom u Skoplju", istakao je Jovović.

Sa druge strane, Vlada Vukoičić je bio zadovoljan, tim prije što nije mogao da računa na startnog beka Damjana Stojanovskog.

"Iskreno, pribojavao sam se ovog meča, naročito što smo ušli bez Damjana, na kome smo u kontrolnim mečevima i prva dva u ABA ligi zasnivaju strategiju našeg napada. Međutim, koga nema, bez njega se može i mora. Odigrali smo fenomenalno prvo poluvrijeme, naročito u odbrani. Jedino što zamjeram mojim igračima je što su dozvolili da Budućnost od minus 18 uhvati priključak, priđe na minus jedan. Oni su tim sa velikim kvalitetom, velikim karakterom, što su pokazali u tim trenucima. Ova pobjeda vratila nam je raspoloženje poslije poraza u Mađarskoj i dobra je uvertira za start Evrokupa i duel u Rigi", zaključio je strateg makedonskog šampiona.

Bonus video: