Jovović: Nismo postojali na terenu

"Odsustvo Rejnoldsa ne može da bude opravdanje, ostali igrači su trebali da odigraju mnogo jače kako bi nadoknadili njegovo neigranje", istakao mladi stručnjak
4 komentar(a)
Igor Jovović, Foto: Savo Prelević
Igor Jovović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 12.11.2014. 21:13h

Budućnost Voli je protiv PAOK-a upisala četvrti poraz u Evrokupu uz blijedu igru. Zbog toga je bio razočaran i trener Igor Jovović.

"Nismo postojali na terenu i nismo pokazali ni 10 odsto mogućnosti. Odsustvo Rejnoldsa ne može da bude opravdanje, ostali igrači su trebali da odigraju mnogo jače kako bi nadoknadili njegovo neigranje. PAOK je sjajan tim, svježiji nego prošle godine sa četiri Amerikanca, posebno Kartera koji daje mnogo poena i kreira dobre situacije za njih. Nastavićemo da se borimo, ali u ovom trenutku stvari ne stoje dobro za nas”, istakao je strateg Podgoričana.

Sulis Markopulos, šef struke Solunjana, bio je presrećan nakon novog slavlja njegovih izabranika.

"Prvo poluvrijeme je bila naša najbolja igra ove sezone i što se tiče odbrane i napada. Pogodili smo dosta otvorenih šuteva, imali smo dosta asistencija, ali i par grešaka, Međutim, to je košarka, ali je najvažnije da smo imali veliku motivaciju, igrači su “vukli” jedni druge i uradićemo sve da nastavimo sa ovakvom igrom i u nastavku sezone”, objasnio je Markopulos.

Bonus video: