Jovović: Nižnji je bio bolji u svim aspektima

"Razlog našeg uspjeha u ovoj utakmici je odnos u skovima dvije ekipe, koji je potpuno bi o na našoj strani (45-27)”, objasnio je Zoran Lukić
70 pregleda 1 komentar(a)
Igor Jovović, Foto: ABA LIGA
Igor Jovović, Foto: ABA LIGA
Ažurirano: 30.10.2013. 21:53h

Budućnost Voli je protiv Nižnji Novgoroda prikazal možda i najlošiju partiju ove sezone.

Rusi su dominirali svih 40 minuta i prema prikazanom na terenu, "plavi” mogu biti zadovoljni porazom od 21 razlike (83:62).

"Poslije lošeg početka trudili smo se da nađemo načina da se u vratimo u igru. U drugoj četvrtini to nam je upjelo, ali u nastavku je rival ponovo izgledao neuporedivo bolje na parketu. Preostaje nam da priznamo da je Nižnji Novgorod bio bolji u svakom aspektu ove igre i zato četitamo rivalu na potpuno zasluženoj pobjedi”, istakao je Igor Jovović, strateg gostiju.

Zoran Lukić, šef struke ruskog tima, imao je razloga za zadovoljstvo. Međutim, brine ga loša igra u finišu meča.

"Razlog našeg uspjeha u ovoj utakmici je odnos u skovima dvije ekipe, koji je potpuno bi o na našoj strani (45-27). Čak smo dva puta više lopti osvojili pod košem, pa je takvu enormnu razliku u broju osvojenih lopti samo trebalo iskoristititi i poentirati iz mnogo većeg broja napada. Ipak, ova utakmica je pokazala i drugu stranu, a to je loša igra u završnici. Neodopustivo je ne postići ni koš iz četiri dobre uzastopne pozicije. To me brine, jer nam predstoje utakmice sa jačim rivalima, koji bi te propuste u našoj igri znali da kazne”, objasnio je Lukić.

Bonus video: