Jovović: Ostaje žal što nismo priveli utakmicu kraju

"Promašili smo zicer, neka slobodna bacanja, što je mnogo na gostujućem terenu protiv izuzetno kvalitetnog rivala kojem čestitam na pobjedi", rekao je Jovović
1 komentar(a)
Igor Jovović, Foto: Zvonko Kucelin
Igor Jovović, Foto: Zvonko Kucelin
Ažurirano: 17.03.2014. 20:01h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Zagreb - Trener Budućnost Volija Igor Jovović žali što njegov tim nije slavio protiv Cedevite nakon što je preokrenuo minus od 16 poena i poveo sa četiri razlike.

Podgoričani su se ovim porazom udaljili od plasmana na fajnl-for, ali šansa svakako i dalje postoji ako narednog ponedjeljka u "Morači" savladaju Partizan sa više od sedam razlike.

"Odigrali smo tvrd meč generalno gledano. Nismo se u prvom dijelu adaptirali na kontakt igru rivala, pravili smo greške, što je Cedevita iskoristila i došla do velike prednosti. Nakon razgovora u poluvremenu, izašli smo mnogo konkretnije, posebno u defanzivi, bili smo čvrsti, pogodili neke šuteve i vratili se u meč. Na kraju ostaje žal zašto nismo utakmicu priveli kraju i slavili. Promašili smo zicer, neka slobodna bacanja, što je mnogo na gostujućem terenu protiv izuzetno kvalitetnog rivala kojem čestitam na pobjedi", rekao je Jovović.

Njegov kolega Jasmin Repeša je bio zadovoljan jedino rezultatom.

"Najvažnije je da smo dobili i to je jedino što je valjalo. U prvom poluvemenu smo igrali loše, ovo je 15. utakmica u kojoj smo rivalu dozvolili da se iz velikog minusa vrati u meč, umjesto da ga "ubijemo". Tada su bile neke "privatne" akcije, neka slaba rotacija, a kada dođu važniji mečevi taj kredit ćemo skupo platiti. U drugom poluvremenu je igra, realno, bila loša sa obje strane, sa njihove nešto manje slaba, ali smo došli do pobjede kojom smo osigurali završni turnir. Ponavljam još jednom, to je jedino čime sam zadovoljan u ovoj utakmici", istakao je Repeša.

Bonus video: