Jovović: Puno grešaka u posljednjoj četvrtini

"Događaju nam se oscilacije u igri koje moramo da smanjimo na najmanju moguću mjeru, ako želimo da imamo bolje rezultate", istakao Marko Popović
53 pregleda 9 komentar(a)
Igor Jovović, Foto: ABA LIGA
Igor Jovović, Foto: ABA LIGA
Ažurirano: 05.10.2013. 21:08h

Budućnost Voli je, i pored velike želje, ostala bez bodova u Novom Mestu.

Igrači Krke su bile koncentrisaniji u samoj završnici i stigli su do prvih bodova u novoj sezoni.

Podgoričani su propustili šansu da nastave pozitivan niz protiv slovenačkih „farmaceuta”.

"Bila je ovo čvrsta, tvrda utakmica sa malim brojem poena. Napravili smo previše grešaka u posljednjoj četvrtini, posebno dva faula na polovini Krke, kada smo bili u bonusu. Na plus tri za nas, Armsted je pogodio značajnu trojku preko ruke i na kraju je Krka zasluženo pobijedila”, istakao je Igor Jovović, strateg “plavih”.

Marko Popović, kapiten Podgoričana, bio je šuterski raspoložen. Nažalost, nije imao dovoljnu podršku.

"Čestitam ekipi Krke na pobjedi. Dobro smo počeli, stigli do 10 poena prednosti, a onda smo stali. Događaju nam se oscilacije u igri koje moramo da smanjimo na najmanju moguću mjeru, ako želimo da imamo bolje rezultate".

Trener domaćeg sastava Aleksandar Džikić bio je, sa razlogom, zadovoljan po okončanju meča.

"Iako se utakmica odlučila u samoj završnici, kroz cijelu utakmicu smo pokazali borbenost i veliku želju za pobjedom. Imamo nekoliko igrača koji prvi put igraju na ovom nivou, zato se može očekivati više ovako neizvjesnih mečeva. Čeka nas još puno posla da stabilizujemo igru, jer želim da stvorim tim sa kojim niko neće željeti da igra”, objasnio je Džikić.

Bonus video: