Jugopetrol novi sponzor KSCG

Ugovor je potpisan na godinu, a vrijedan je 100 hiljada eura. Potpisali su ga generalni sekretar KSCG Petar Popović i savjetnik izvršnog direktora Jugopetrola Pavle Radulović.
99 pregleda 5 komentar(a)
Potpisivanje ugovora sa Jugopetrolom, Foto: Košarkaški savez Crne Gore
Potpisivanje ugovora sa Jugopetrolom, Foto: Košarkaški savez Crne Gore
Ažurirano: 29.08.2012. 10:48h

Kotorska kompanija Jugopetrol novi je sponzor Košarkaškog saveza Crne Gore (KSCG).

Ugovor je potpisan na godinu, a vrijedan je 100 hiljada eura.

Potpisali su ga generalni sekretar KSCG Petar Popović i savjetnik izvršnog direktora Jugopetrola Pavle Radulović.

Popović je, podsjećajući na uspjehe crnogorske košarke ove godine, kazao da je zadovoljstvo potpisati još jedan sponzorski ugovor sa firmom koja je u Savezu i crnogorskoj košarci prepoznala brend kome treba pomoći.

On je kazao da sportisti iz geografski male Crne Gore postižu velike rezultate i da su ravnopravni ili čak i bolji od sportista iz mnogo puta većih zemalja sa mnogo boljom ekonomskom bazom i dužom tradicijom.

"Ostvarenje tih rezultata takođe zavisi od firmi koje su u mogućnosti, a i spremne da izdvoje sredstva putem sponzorstva kako bi naši sportisti se pojavili na evropskoj sceni", rekao je Popović nakon potpisivanja ugovora.

On je istakao da je zadovoljstvo svih kada ta uložena sredstva sportisti opravdaju, navodeći da se nada da će se još neko od sponzora pridružiti sponzorskom timu KSCG.

Radulović je kazao da Jugopetrol potpisivanjem ugovora želi da nastavi da podržava reprezentativce u svojim uspjesima.

On je podsjetio da saradnja sa KSCG traje od početka 2012. godine.

"Kao socijalno odgovorna firma želimo da promovišemo zdrave stilove života i najavimo zanimljivu aktivnost koju ćemo u saradnji sa KSCG i reprezentativcima organizovati na benzinskim stanicama", rekao je Radulović.

On je podsjetio da je Jugopetrol mnogo puta pokazao da su zdravlje, djeca, sport, umjetnost i socijalna odgovornost u biti poslovanja te kompanije.

"Samo u posljednjoj godini dali smo 50 hiljada litara nafte tokom vanredne situacije zbog sniježnih padavina, eneregente za vatrogasne jedinice, pomogli smo javnu kuhinju u Podgorici, ambulantnim vozilom u Kotoru, generalnim pokroviteljstvom Festivala pozorišta za djecu u Kotoru. Podržavali smo i brojne sportske maifestacije, između ostalih Podgorički maraton", rekao je Radulović.

Bonus video: