Kadija ide na bivši klub i ako izgubi manje od 20 razlike

Tivćani će ako izgube sa više od 20 poena razlike biti treći i igraće proti Kožuva, koji je drugi u grupi C
2 komentar(a)
Teodo, Foto: Balkanleague.net
Teodo, Foto: Balkanleague.net
Ažurirano: 01.03.2017. 11:22h

Dok mnogi strepe da li će ispuniti ciljeve postavljene uoči početka sezone, bez obzira je li u pitanju borba za vrh ili opstanak i u kojoj ligi, u Košarkaškom klubu Teodo zadovoljno trljaju ruke - sve ciljeve već su ispunili, obezbijedili su plasman u četvrtfinale Balkanske lige i prvo mjesto u domaćoj Erste ligi uoči doigravanja, a nastupili su i u završnici Kupa. Sve što urade preko, vrlo uspješnoj sezoni daće još ljepši sjaj.

Sa takvim osjećanjem Tivćani su otputovali za Peć, na duel posljednjeg kola grupe D Balkanske lige, protiv istoimene ekipe, koji počinje večeras od 19 sati.

Ipak, motiva ne fali - ukoliko čak i izgube sa manje od 20 razlike, koliko su slavili u prvom meču na svom parketu, Tivćani će osvojiti drugo mjesto i u četvrtfinalu igrati protiv Feni industrije, koja je osvojila treću poziciju u grupi C, a koju je nekada vodio upravo sadašnji trener Teoda Miodrag Kadija.

Ako izgube više od 20, biće treći i igraće proti Kožuva, koji je drugi u grupi C.

"Dobili smo sve tri utakmice u grupi, iznenadili smo i sami sebe, jer sigurno da niko nije očekivali takav učinak. Nijesmo prenijeli ni bod u drugu fazu, a već kolo prije kraja obezbijedili smo prolaz u četvrtfinale. Zbog toga nam je svejedno da li u četvrtfinale idemo sa druge ili treće pozicije. U seriji smo teških utakmica, igramo u ritmu srijeda-subota, igrači su premoreni ali trudićemo se da odigramo što bolje", kazao je Kadija.

U grupi D Kumanovo je kao prvoplasirani tim već izborilo plasman u polufinale.

Bonus video: