Kašćelan: U dobrom smo ritmu i želimo da nastavimo pobjednički niz

Lovćen večeras (18) dočekuje Novi Pazar
693 pregleda 0 komentar(a)
Zoran Kašćelan, Foto: Novi Pazar
Zoran Kašćelan, Foto: Novi Pazar

Košarkaši Lovćen Bemaxa prvi put su vezali dvije pobjede u ABA2 ligi, a večeras (18 sati) pred svojim navijačima protiv Novog Pazara, u meču 18. kola, mogu da nastave niz.

"Iskusna ekipa Novog Pazara ima nekoliko odličnih pojedinaca. Mi smo u dobrom ritmu i želimo da nastavimo pobjednički niz. Vjerujem da imamo kvaliteta da odbranimo domaći teren i slavimo pred našom publikom", rekao je Zoran Kašćelan, trener Lovćena.

Lovćen je do sada upisao osam pobjeda (uz devet poraza), dvije više od Pazaraca.

"Trenutno smo u dobrom ritmu poslije nekoliko dobro odigranih utakmica i prva pobjeda u gostima nam je dala još više samopouzdanja tako da ćemo sigurno spremni docekati Novi Pazar. Vjerujem da nam neće biti lako, jer se radi o dosta kvalitetnoj ekipi, ali vjerujem da ako ispoštujemo dogovor i uz pomoć publike koja nas bodri od samog početka sezone da možemo doći do još jedne pobjede", kaže Emir Hadžibegović.

Cetinjani su u prvom meču u gostima pretrpjeli težak poraz (104:77).

"Serija loših rezultata je iza nas, nadam se da će moja ekipa da se izdigne iz ove teške situacije. Slijedi nam meč sa jednom kvalitetnom ekipom koja kući igra izuzetno dobro, očekujem dobru i neizvjesnu utakmicu", rekao je Oliver Popović, trener Novog Pazara.

Bonus video: