Katastrofa Teoda u Nikšiću

Nikšićani su u svim segmentimama igre nadigrali goste iz Tivta, koji ni u jednom trenutku nijesu bili dostojan rival
0 komentar(a)
Nemanja Vranješ, Foto: Vijesti sport
Nemanja Vranješ, Foto: Vijesti sport
Ažurirano: 26.11.2014. 20:15h

Sutjeska je protiv Teoda stigla do druge pobjede u Balkanskoj ligi, a Teodo je pretrpio potpuni debakl i četvrti poraz u isto toliko mečeva.

Nikšićani su u svim segmentimama igre nadigrali goste iz Tivta, koji nijesu pružili ni dostojan otpor.

Izabranici Dušana Dubljevića su sa 7:0 otvorili meč, a iz minuta u minut razlika je rasla, pa je u 8. minutu bilo 26:8.

U drugoj dionici domaći su nastavili da rešetaju koš rivala, kojem je odmor dobro došao. Ali, Tivćani sinoć nisu uspjeli bar da izbjegnu katastrofu

"Igrači su shvatili da sve što treba da radimo potiče iz dobre odbrane. Na nekim mečevima bili smo u krizi gdje nismo pogađali otvorene šuteve. Večeras smo reagovali na dobar način i odigrali fenomenalnu utakmicu. Ovo je bila važna utakmica, ali ne i odlučujuća. Što se tiče Balkanske lige dočekujemo Rilski i Kumanovo, odnosno gostujemo u Peć i Tivat tako da smo na pola puta. U svakom slučaju trebaće nam još ovakvih partija ako želimo da se domognemo novog kruga utakmica”, rekao je Dubljević.

Sutjeska - Teodo 82:55 (33:16, 17:8, 18:17, 14:14)

Nikšić - Dvorana Sportskog centra.Gledalaca: 400. Sudije: Kralj, Milićević, Karović (BiH).

Sutjeska: Pavlićević 18, Đurović 4, Kovač, Čvorović, Vujović, Ilić 4, Spasojević 15, Arsić 2, Žižić 9, Ljujić 9, Bošković, Vranješ 21.

Teodo: Sarić 2, Mičel 10, Pekić , Ljujić, Mijović 11, Radulović 15, Subotić 3, Lončar, Jocović, Džonson 12, Krivokapić, Starovlah.

Bonus video: