Klobučar napustio Partizan i pošao u Olimpiju

Prema pravilima Superlige Srbije, ekipe za takmičenje mogu da registruju četiri stranca, a to su u Partizanu Džejms Gist, Jan Veseli, Nejtan Džavai i Kurtis Džerels
0 komentar(a)
Ažurirano: 16.03.2011. 13:50h

Košarkaški klub Partizan i Jaka Klobučar sporazumno su raskinuli ugovor, a slovenački reprezentativac će karijeru nastaviti u Olimpiji, objavljeno je danas na sajtu devetostrukog uzastopnog šampiona Srbije.

Prema pravilima Superlige Srbije, ekipe za takmičenje mogu da registruju četiri stranca, pa se trener crno-bijelih Vlada Jovanović odlučio za Džejmsa Gista, Jana Veselija, Nejtana Džavaija i Kurtisa Džerelsa.

- Morali smo da donesemo tešku odluku. Za Jaku imam samo riječi hvale, on je predobar momak, odlično je obavio posao. Ali, morali smo tako da odlučimo - rekao je Jovanović.

Klobučar bi mogao da igra protiv Partizana na završnom turniru Jadranske lige, od 19. do 21. aprila u Ljubljani, ako se obe ekipe plasiraju u finale. Partizan igra protiv Budućnosti, a Olimpija sa Krkom. Inače, Slovenac je upravo iz Olimpije došao u Beograd prošlog ljeta.

Bonus video: